Skev dag

Har varit så jävla trött idag så det är inte klokt. Och sur. I omgångar. Den tiden i månaden och jag hatar att pmsa. Tar så sjukt mycket energi.. Kletade i alla fall på mig ett fejs förut och åkte och storhandlade med skägget när han kom från jobbet. Det går bra med LCHF-andet nu. Syns både på vågen och i ansiktet. Mina kindben är alltid tydliga men nu är de ännu mer markerade. Gillar't.
 

Jobbhelg

Alltså, lyckan som kom igår kväll när jag inte behövde ställa klockan tills idag! Har jobbat hela helgen och är helt slut, så idag blir det bara ligga på soffan och läsa eller spela tv-spel. Och tvätta.. plocka ihop lite.. men inget ansträngande i alla fall ;)
 
Hur var er helg? Fint väder? Det var sjukt deprimerande att göra kvällspass lördag, söndag och behöva gå in när det var så jävla underbart väder ute.
 
Avkoppling efter jobbet i lördagskväll när skägget var ute på galej.
Witcher 3 är AWESOME!

Jurassic World

Hemma efter en grymt hektisk dag på jobbet. 6 av 7 patienter hem. Galet och typiskt fredagar.. Har duschat och nu ska jag bara slöa innan det är dags att göra sig iordning för att gå på bio! Jurassic World blir det och jag är grymt pepp. Har ni sett den?