Plocka ögonbrynen = nysattack

Idag har varit en rätt skön dag än så länge. Vaknade tidigt, åt frukost och somnade på soffan. Vid 12 var jag och klippte mig. Toppade det bara och klippte upp det lite men det var så välbehövligt! Jag har inte varit hos en frisör på säkert 2 år utan klippt och färgat själv. Jag blir lätt uttråkad med mitt hår så det är ofta förändringar både frisyr- och färgmässigt.
 
När jag kom hem från klippningen vek jag lite tvätt och plockade ur tvättmaskinen. Känns som mitt jobb nu när jag inte har nåt jobb. Än. Dock vill de anställa mig på stället jag var på intervju på igår, men jag vill gå på några intervjuer till innan jag bestämmer mig. Har ingen panik dock; sjuksköterskor behövs alltid!
 
Men till rubriken då. Jag nyser alltid när jag plockar mina ögonbryn! Måste googla på varför..
 
Helt kär i mina nya läppstift från Illamasqua!

Anställningsintervju

Idag har jag varit på anställningsintervju. Det gick bra men jag har några till att gå på innan jag bestämmer mig. Avdelningen idag verkade jättetrevlig och intressant, men kanske lite väl tuff psykiskt. Vi får se helt enkelt. Spännande med nytt jobb i vilket fall!
 
Nu sitter jag i soffan med laptopen på magen och är sjukt mätt. LCHF <3 Ska försöka pilla lite mer på designen men lär väl bli vansinnig rätt fort ;)
 
Imorgon ska jag klippa mig. Välbehövligt!