Som sammet

Först får ni ursäkta de fruktansvärt dåliga bilderna. Speciellt den nedersta där jag ser ut som en skelögd alien..

Fick hem lite paket idag och bland annat var det paletten som ni ser på bilden. Budget men efter att ha lekt runt med den nu på kvällen: sjukt nöjd! Matta färger och blir som sammet på locken. Omnom.

Almost halloween!

Hittade denna lista hos denna goding och tänkte att det kanske kunde vara kul att svara på! :)
 

1. Vilken är din favorit Halloweenfilm? Hm, svårt. Men jag kollar alltid fler Tim Burton-filmer i oktober än andra månader :)

2. Vilken ålder slutade du med "Bus eller godis"? Jag tror aldrig jag har gjort det. Faktiskt. Gör man ens sånt här i Sverige? ^^

3. Vilken halloweenkostym är din favorit som du själv varit? Tror detta året blir första som jag spökar ut mig på halloween faktiskt. Annars har jag bara gjort det på diverse maskerader.

4. Vad ska du vara på Halloween i år? Funderar på en variant av Harley Quinn!

5. Gillar du hemsökta platser? Gillar allt som har med spöken och sånt att göra, så ja! Uppvuxen några mil ifrån ett riktigt creepy ställe. Klicka på bilden!

 

 

6. Vampyrer eller varulvar? Duh. Vampyrer.

7. Favorit-halloween-godis? Öl? ;)

8. Brukar du dekorera ditt hus? Vi gjorde en pumpa för nån vecka sen, mitt skägg och jag. Var riktigt kul. Önskar jag dekorerade mer.

9. En Halloween kostym du inte gillar? Som sjuksköterska får jag säga alla "sexy syrreoutfits".. *kräks*

10. Har du haft en kostym flera gånger, i så fall vad var det? Nä.

11. Tror du på spöken? Lätt.

12. Läskigaste Halloween-minnet? Har massa creepy upplevelser som jag varit med om. Dock inga specifika för just allahelgona. Kanske nåt att skriva ett inlägg om?