Almost halloween!

Hittade denna lista hos denna goding och tänkte att det kanske kunde vara kul att svara på! :)
 

1. Vilken är din favorit Halloweenfilm? Hm, svårt. Men jag kollar alltid fler Tim Burton-filmer i oktober än andra månader :)

2. Vilken ålder slutade du med "Bus eller godis"? Jag tror aldrig jag har gjort det. Faktiskt. Gör man ens sånt här i Sverige? ^^

3. Vilken halloweenkostym är din favorit som du själv varit? Tror detta året blir första som jag spökar ut mig på halloween faktiskt. Annars har jag bara gjort det på diverse maskerader.

4. Vad ska du vara på Halloween i år? Funderar på en variant av Harley Quinn!

5. Gillar du hemsökta platser? Gillar allt som har med spöken och sånt att göra, så ja! Uppvuxen några mil ifrån ett riktigt creepy ställe. Klicka på bilden!

 

 

6. Vampyrer eller varulvar? Duh. Vampyrer.

7. Favorit-halloween-godis? Öl? ;)

8. Brukar du dekorera ditt hus? Vi gjorde en pumpa för nån vecka sen, mitt skägg och jag. Var riktigt kul. Önskar jag dekorerade mer.

9. En Halloween kostym du inte gillar? Som sjuksköterska får jag säga alla "sexy syrreoutfits".. *kräks*

10. Har du haft en kostym flera gånger, i så fall vad var det? Nä.

11. Tror du på spöken? Lätt.

12. Läskigaste Halloween-minnet? Har massa creepy upplevelser som jag varit med om. Dock inga specifika för just allahelgona. Kanske nåt att skriva ett inlägg om?

Kommentarer:

1 nejja

skriven

URL: http://nouw.com/neejjaas

kul :D

2 BeckaBubblegum

skriven

URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Hej, lite random fråga såhär men jag börjar få lite livkris och vet inte alls vad jag ska göra med mitt liv och har på sistone börjat fundera på att läsa till sjuksköterska.. Men så läser man så mycket negativt om yrket, stressen osv.. Så du som är utbildad till det, tycker du det är värt det ändå?
Konstigt fråga kanske men.. :P

Svar: Jag älskar mitt jobb! Trots stress, dålig bemanning, knepiga arbetstider och relativt kass lön :P Jag mår bra av att göra gott och det är faktiskt inte fullt så illa som man läser om i tidningen. Haha. Fördelen är att sjuksköterskeyrket är så brett, man är inte låst på ett och samma område hela livet om man inte vill. Jag är just nu på en akutvårdsavdelning med inriktning lungmedicin - sjukt krävande medicinskt och medicintekniskt med ett högt tempo, men vill jag ta det lugnare finns ju diverse mottagningar och vårdcentraler osv. Och jag kommer aldrig behöva oroa mig för att få jobb. Hoppas du får något ut av mitt svar; att bli sjuksköterska är utmanande men samtidigt underbart :)
Grodan

Kommentera här: