Hippie

Idag kom mitt hårband jag vann på tradera och det är så sjukt fint! Längtar tills jag har ork att göra mig iordning och komplettera med detta.
Syrenerna snodde jag helt utan skrupler på fyllan i lördags natt. Luktar gott ❤

Trött

Vilken skev vecka. Jobbade natt måndag och tisdag och fick typ 1 timme sömn på onsdag morgon innan det var dags för psykologen. Var så himla knepig i huvet hela dagen haha. Idag har jag mest legat på soffan och sovit i omgångar och snart är det dags att gå till tuben för ännu ett nattpass. Sen är jag ledig fredag och lördag för att sen jobba natt på söndag igen. Sådär lagom hattigt.. 

Igår blev det Dr. Who och B&J <3

Göteborg

Nu ligger jag i hotellsängen och jäser efter frukosten. Hotellfrukost är fan bland det bästa jag vet! Om 1.5h är det dags att checka ut och 14:30 går tåget hem till Stockholm. Det har varit sjukt skönt att komma iväg lite om än bara över en natt. Gårdagen var sjukt kul! Mötte upp en kompis för några öl när skägget var och jobbade några timmar, sen gick vi till hotellet, powernapade och gjorde oss iordning. Sjukt goda burgare blev det på Butchers Market innan det var dags för Valand och Crowbar. Så jävla bäst är dom! 🤘❤