Hjärnskrynklarn

Sitter och väntar på att klockan ska bli 10 då det är dags för mig att träffa min psykolog igen. Det var längesen sist och det är väldigt välbehövligt efter allt som hänt senaste tiden. Hjärnspöken, katastroftankar och dåligt med sömn. Nåt positivt är i alla fall att jag ska möta min lillasyster när jag är klar här. Hon stannar en natt på vägen från Östersund och Värmland. Vi ska typ äta gott och se film. Mys!

Spökhus

Imorgon firar jag och skägget 2 år tillsammans och för att mysa till det lite extra har vi nu checkat in på Grand Hotel i Saltsjöbaden. Vi har en juniorsvit och världens härligaste säng! Men lite spökhus-feeling får jag allt 👻

Kattmys

Hemma från jobbet idag också. Har fortfarande massa ångest efter det som hände igår. Det var riktigt jobbigt att bara ta sig till affären för att handla; rädslan fanns att nån bara skulle hoppa på mig igen. Chansen är minimal och jag vet det, men som sagt är jag fortfarande inte helt fräsch i huvet. Har mestadels legat på soffan och spelat Skyrim och klappat Battle Cat som vi passar. Hon är bästa sällskapet en fredagskväll när skägget är på julbord :)