2 favoriter

Häromdagen la jag en beställning på Bangerhead.se. Min favoritprimer är typ slut och dessutom behövde jag nytt torrschampoo som även ger lite textur på håret. Med nya frisyren blir håret enklare att styla som jag vill ha det då. Slängde även med en ny hudkräm som ska ge mycket fukt men även hjälpa till att matta ner huden lite. Allt kommer från Lumene förutom torrschampoot och det är verkligen en märke jag gillar. Nedan finns klickbara bilder på 2 favoritprodukter - inget spons eller adlinks eller så, jag vill bara rekommendera bra grejer!
 
Primern jag köpte är en jag använt länge nu. Har testat nån annan emellan men kommer alltid tillbaka till den här. Den hjälper till att matta ner huden OCH den blurrar stora porer väldigt bra. Så har du problem (som jag) med stora porer som foundation och annat gojs vill lägga sig i så rekommenderar jag att prova den här!
 
 
 
 
Denna CC Cream från Lumene är också en favorit hos mig! Jag använder den mer än vad jag använder mina riktiga foundations så som Kat Von D osv. Lättarbetad och ger mediumtäckning. Plus att det är SPF i den vilket var perfekt under sommaren, speciellt under Gefle Metal!
 
Jag har haft den i färgen Light tidigare men den har faktiskt varit lite för mörk för mig, blek som ett spöke som jag är, så jag blev så glad när den nu finns i Ultra Light!
 
(Tyvärr fick jag inte hem den som jag beställt igår utan fick en i färgen Tan(!!) men jag mailade och nu är en i rätt färg på väg hem till mig, plus en pincett som plåster på såret. Snabb service, bra jobbat Bangerhead!)

Fail

För några dagar sen fick jag förfrågan från jobbet om jag kunde jobba dagpass 29/9 och 30/9. Jag svarade att jag kunde ta den 30. Senare fick jag sms med förfrågan om jag kunde byta från dag till kväll den 30 och jag svarar att det går bra. Skriver in det i min kalender och idag när jag kommer till jobbet så är jag bytt från dag till kväll. Jag missade alltså att dom frågade om passbyte 30/8 och inte 30/9 som vi nyligen pratat om. Så jävla irriterande. Var nära att sjukanmäla mig imorse då min hals är ond som fan och jag känner mig allmänt vissen. Men det gjorde jag inte utan skulle vara duktig och gå till jobbet ändå. FAIL! Nu är jag hemma igen, för pigg för att somna om men ändå inte helt kry. Ska se nån film eller nåt och sen får vi se hur jag mår kring lunch. Jag hoppas inte tempen stiger (har tagit alvedon) för jag behöver verkligen pengarna. Suck.
 
 

Sjukt nöjd!

Håret blev exakt som jag ville ha det. Kort bak men längder fram! Var så himla skönt att klippa bort nästan 2 dm slitet hår bak och nån decimeter fram. Nästa gång blir det ny färg också!

 

 
Efter & Före (sjukt slitet långt hår, bara fluff)