Det går framåt!

Idag klockan 10 var jag hos min psykiater. Hon är så himla härlig och stöttande. Från och med idag är jag inte sjukskriven längre! Det känns sjukt härligt men också lite läskigt. Jag kommer nog behöva ta ett extraknäck till för ekonomins skull men det känns inte speciellt betungande faktiskt. Jag är dessutom nere på enbart 50 mg Sertralin nu. Käkat 200 mg sen 2014 (och Citalopram i 10 år innan dess). Mirtazapinet är under nedtrappning också. Jag är så stolt över mig själv. Från att vilja hoppa framför tåget i December till att nu tycka livet är rätt okej. Jag känner att jag hittat en bra balans i livet liksom och jag kommer jobba hårt för att fortsätta ha det så. Yay me!

 
Klockan 15 ska jag träffa min psykolog. Hon har haft semester 5 veckor nu och jag har "jobbat själv" hemma. Ska bli spännande att berätta för henne hur dessa veckor varit. Nu har jag inte många besök kvar. KBT is the shit.
 

Kommentarer:

1 Abra

skriven

URL: http://thejedi.blogg.se

STARKT! Härligt! Älskar när man börjar må bättre och sedan mår bra! Gud vad starkt jobbat!!
Lider av kronisk depression så började med medicinering och behandling igen i mars. Blir värre, men jag har tagit mig upp förut, det ska inte vara någon skillnad nu!

Svar: Jag har haft GAD och depressioner i snart 20 år, nu mår jag bättre än vad jag gjort någonsin. Jag är så stolt över mig själv. Jag har släppt tanken på att vinna dragkampen med ångesten och när den bara är där men jag inte ger den nån energi så känns den inte då farlig längre <3
Grodan

Kommentera här: