Lördagsnöje

Sitter på jobbet och har tryckt i mig en banan och ett glas vatten. Jag jobbar ikväll och än så länge är det rätt lugnt. Jag har haft att göra men det gör ju att tiden går fort och nu är det typ bara 3 timmar kvar tills jag får gå hem. Börjar iofs kl 7 imorgon bitti men efter jobbet bär det iväg till Hölö för nyårsfirande hos Corre och Adde. 

Akkurat

Nu har jag precis slängt på mig ett litet warface. Ikväll ska jag till Akkurat med några vänner och glo på band. Jag ska tyvärr jobba imorgon så det blir rätt så lugnt för mig (hoppas jag) men det ska ändå blir lite skönt att komma ut en sväng. Ha en bra kväll!


Bra dag

Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet faktiskt. Skönt när saker för en gångs skull flyter på och man hinner med det man ska OCH har tid för det där "lilla extra" som ger glädje hos patienterna. Jag har även invigt mina nya arbetsskor och har i nuläget 3 nya blåsor under fötterna. Sjukt ömt men trivs i skorna ändå. Måste bara gå in dom lite. Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska dra in till stan och möta skägget och hans kompis eller inte. Vore ju skönt att bara bädda ner sig på soffan.. men samtidigt är det ju najs att passa på att hitta på nåt. Jag är ledig imorgon men sen jobbar jag lördag-söndag. Vad gör du på nyår?
 

</div