En sån där dag

Idag är en sån där dag som jag helst inte hade velat gå upp ur sängen alls. Tråkigt väder, huvudvärk, mensvärk och allmänt seg. Började ju min diet igår så jag antar att det kan påverka en del. Inte vädret men ni förstår vad jag menar, haha. Saker har i alla fall löst sig med Försäkringskassan och imorgon får jag äntligen pengar och slipper oroa mig för att inte kunna betala mina räkningar. Har även mailat min nya chef idag och kommer förmodligen börja jobba nästa vecka!
 
Nu ska jag fortsätta spela tv-spel. Köpte Dragon Age Inquisition till PS4 och det är SÅ JÄVLA BRA! Ha en fin dag hörrni.
 
 I brist på nån rolig eller relevant bild kommer istället mina senaste 6 bilder på Instagram.
Vad heter ni där?
@infradead86

Pengastress

Startade min morgon med plats 185 i kön till Försäkringskassan. Det gick rätt snabbt ändå och mitt ärende var överstökat på 2 minuter ungefär. Jag har ju varit sjukskriven sen 8 december på heltid men har ännu inte fått några pengar även om beslut är fattat att jag ska få sjukpenning. Förra månaden var det inget problem då jag fick slutlönen från gamla jobbet men nu är det jävligt skralt på kontot alltså och räkningar ska betalas. Fet jävla stress. Målat upp katastrofscenarion om Kronofogden och allt möjligt, (plus att jag får fetångest av att ringa såna samtal) men som tur är så får jag pengar på onsdag enligt kvinnan jag pratade med. 


Nu ska jag städa och vid 13 ska jag träffa min psykiatriker. Efter det får det bli tv-spel. Ha en bra måndag hörrni!

Pizza

Idag är jag bakis. Det var fan längesen alltså. Sprängande huvudvärk, ångest och trött. Får helt klart skylla mig själv men lite surt då vi var hemma redan innan klockan 23. Toksomnade efter att jag moffat ost och kex haha! Men det var trevligt igår så länge det varade. Skulle möta upp en vän till skägget på ett annat ställe efter vi grattat födelsedagsbarnet och träffat Malin men han var inte där så jag lessnade och vi drog hem istället. Nu blir det pizza för sista gången på länge. Imorgon börjar jag banta! Så jävla trött på att knappt kunna stänga mina favoritbrallor. Tänkte börja med smoothiefasta i 3-5 dagar och sen följa ett program. Wish me luck!
 
Omnom. Azteka <3