Flytthjälp

Idag har jag hjälpt mina vänner Cornelia och Andreas att flytta till sitt nya hus! Fast ja, de hade ju redan gjort grovjobbet så det vi gjorde idag var att flytta in allt från lastbil och pickup in i huset. Det kommer bli så mysigt där och jag ser redan fram emot sommarfesterna med bad i badtunnan ^^


Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka. De ska plocka upp sina katter och jag ska hem. En lång dusch står på schemat sen blir det nog soffläge resten av dagen. 5000 steg idag (mestadels upp och ner för trappor) känns i kroppen!

HSP

Jag har så länge jag kan minnas varit HSP, highly sensitive person, och speciellt jobbigt blir det när röda veckan är igång. Jag har nära till skratt och gråt i vanliga fall men under mensen är hela jag som en stor känsloboll som kan explodera åt vilket håll som helst. Jag blir extra känslig för ljud och dofter och har det svårare att sortera vad det är jag känner och vad jag plockat på mig från andra. Som om det inte vore jobbigt nog att vara illamående av mensvärk så får jag ångest av att inte kunna sortera ordentligt i mitt känsloregister. Det blir för mycket på en gång liksom. Yogan har varit till hjälp och jag hoppas med tiden att yogan kan hjälpa mig ännu mer att tygla alla känslostormar som finns inom mig. I vanliga fall och i stunder som nu, där jag är ännu mer känslig för intryck, oljud, dofter och stress.
 
(Klickbar bild!)