Kill me

Var helt 100 på att jag skulle vara ledig imorgon, annars hade jag definitivt inte sagt ja till jobb tisdag och onsdag. 6 dagar i rad varav 1 dubbelpass är mer än vad jag mäktat med.. Nu blir det att försöka samla positiv energi och överleva.

Konstig vecka

Det är mycket tankar som snurrar i skallen för tillfället, men konstigt nog har jag även ett lugn inom mig. Mest skevt är det att jag varit ledig i veckan men nu jobbar helg. Jag är dagvill liksom. Festade i tisdags, var bakis onsdag, hade inte psykologbesök i torsdags (hon har 5 veckor semester), fick tråkiga nyheter i måndags, idag försov jag mig till jobbet och imorgon jobbar jag från tidig morgon till sen kväll. Oftast när jag snurrat till det så (min ångest kräver egentligen fasta rutiner) så känner jag mig väldigt stressad inombords. Det gör jag inte nu. Inte ens jobbet har fått mig att tänka katastroftankar. Jag hoppas att det är ett tecken på att min terapi (som snart är slut, HJÄLP) har effekt och inte att jag är på väg in i ett "skov". Då blir jag ofta avtrubbad. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag steka pyttipanna och sen bara softa resten av dagen.
 
Mumsade kycklingsallad till lunch på jobbet idag <3

Jobbhelg

Nu har jag landat i sängen efter en kväll på jobbet. Klockan ringer 5:45 imorgon så jag hoppas John Blund kommer hit rätt så omgående. Jobbar till 15:30 imorgon och på söndag 7-21:30. Bävar redan. Hoppas ni får en bra helg!