2 veckor kvar

Jävligt stressig kväll på jobbet idag. Gick inte hem med en känsla av att ha gjort ett bra jobb vilket alltid är tråkigt och psykiskt påfrestande. Försöker tänka att vi bedriver dygnet-runt-vård och att det man inte hinner tar nästa pass över. Känns alltid jobbigt att inte hinna med och lämna över, men det är som det är. Ibland räcker inte tiden till helt enkelt.


Här tagit en dusch och käkat en kvällsmacka. Klockan ringer igen 05:45. Blev i alla fall glad när jag såg Corres inlägg på instagram; om 2 veckor är vi i Gefle och dricker öl och lyssnar på grym metal! 🤘🤘

Grön smoothie

Började morgonen med att ligga kvar lite extra i sängen innan jag gick upp och körde lite yoga. Idag blev det ett lugnt pass för neck & shoulder relief. Så skönt! Har ju typ kronisk värk i nacken och idag hade jag dessutom ordentlig träningsvärk efter de hårdare passen i veckan. Nu har jag druckit en god smoothie och plockat undan i köket. Vid 15 är det dags för psykologen och efter det blir det bara att förbereda sig mentalt för jobbhelg.

Bantningstips

Igår när skägget kom hem från jobbet hade han med sig thaikäk. Så himla gott! Problemet är bara för mig att jag envisas med att försöka äta med pinnar. Jag vill inte vara sämre än skägget liksom. Men, jag är fullkomligt värdelös på det. Det tar sjukt lång tid att ens bli mätt så jag ger upp efter ett tag. Så, om jag åt varje måltid med pinnar vore jag x antal kilo lättare. Skämt åsido, nu ligger jag på soffan efter yoga och tidig lunch och väntar på leverans från Mathem. Vad gör ni idag?