Bantningstips

Igår när skägget kom hem från jobbet hade han med sig thaikäk. Så himla gott! Problemet är bara för mig att jag envisas med att försöka äta med pinnar. Jag vill inte vara sämre än skägget liksom. Men, jag är fullkomligt värdelös på det. Det tar sjukt lång tid att ens bli mätt så jag ger upp efter ett tag. Så, om jag åt varje måltid med pinnar vore jag x antal kilo lättare. Skämt åsido, nu ligger jag på soffan efter yoga och tidig lunch och väntar på leverans från Mathem. Vad gör ni idag?

 

Humble Warrior

Idag började jag min morgon med något jag inte gjort på länge, nämligen yoga. I början av min sjukskrivning och kanske 4 månader framåt gjorde jag yoga nästan varje dag och jag tror den hjälpte mig att såpass snabbt komma tillbaka till mig själv och stärka mig både mentalt och fysiskt. Senaste tiden har jag dock hamnat i sån sjuk obalans vad gäller typ allt. Jag har svårt att fokusera och har ont i kroppen. Så direkt när jag vaknade idag, svalt mina mediciner och fått i linserna, rullade jag ut yogamattan och körde ett 30 minuters pass med Adriene på YouTube. Idag blev det ett svettigt hips & hammies-pass och jag låg kvar ganska länge efter för att stretcha och meditera. Nu har jag ett fint lugn i kroppen och ska snart bege mig till affären för att köpa lunch.
 
Dagens favoritövning - Humble Warrior (Baddha Virabhadrasana)

Sommarregn

Hann nästan hem innan regnet kom. Himlen är alldeles svart och de har spått åska. Regnet kändes dock rätt skönt mot mina bara armar då jag fick gå hem lite tidigare från jobbet då jag inte mår helt bra. Huvudvärk, illamående, hjärtklappning och lite skakig. Tror jag druckit för lite vatten och sovit för dåligt senaste tiden. Har krupit ner i sängen här hemma och ska försöka sova en stund. Har fönstret öppet och det är så mysigt att höra regnet mot rutan. Dessutom luktar ju sommarregn så gott!