Klistrade igen fiffi..

Alltså, jag är helt slut efter kvällens vända i duschen. Helt slut och toköm. Varför? Jo, jag fick den briljanta idén att vaxa valda delar där nere.. Glad i hågen slängde jag av mig kläderna och medans jag väntade på att duschen skulle bli lagom temperatur tänkte jag att jag skulle spara lite tid om jag istället för att raka mig kletade fast vax-strips. Klar på ett kick liksom. Jo tjena.. För det första gjorde ju inte vaxet nåt annat än frikkin fastna i håret men lossna från stripen. Jag testade mothårs och medhårs och från sidan, uppifrån, bakifrån och upp och ner (Inte riktigt kanske men jag slet ska ni veta), men nä. Inte ett enda hår följde med. Gav upp och hoppade in i duschen istället..


Men tror ni inte att allt, på den korta stunden, klistrat ihop där nere? Till och med skinkorna satt ihop och jag fällde nästan en tår där ett tag. Tänk er sen att försöka raka bort ihopklistrade hårtussar där nere.. 

Nu har jag ont i ryggen efter att likt en akrobat försökt komma åt alla skrymslen och vrår.. Note to self: aldrig mer hemmavaxa fiffi! Gonatt!

Kommentarer:

1 Bunny

skriven

URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

HAHA, förlåt, men såååå kul XD

Svar: Haha så här i efterhand var det rätt kul :D
Grodan

2 Svatantrya

skriven

URL: http://svatantrya.se

Hahaha skrattade faktiskt lite, förlåt ❤️ Men usch vad hemskt när sådana situationer uppstår och man bara inser att "i'm fucked" haha

Svar: Hahaa! Nu i efterhand var det lite komiskt men där och då var det hemskt :D <3
Grodan

Kommentera här: