Yogaövningar som minskar ångest

Jag har ju levt med ångest mer eller mindre hela mitt liv. Första panikattacken kom när jag var 12, idag är jag 31. Under åren har jag lärt mig olika strategier för att hantera min ångest men de flesta har varit så kallade quick-fix. När jag blev sjukskriven i December förra året började jag med Yoga och jag är som jag skrivit massvis med gånger helt frälst. Yogan har varit en sån stor del i mitt begynnande tillfrisknande och hjälper mig att slappna av, stressa ner och känna efter. Nedan kommer några övningar som funkar underbart bra för mig när jag håller på att gå sönder av ångest. Klicka gärna på länkarna för att se vilka andra positiva effekter de har i kroppen!
 

Tardar Sauce

Trött och ont i fötterna efter dagens arbetspass. Gick bra, men det var väldigt skönt att komma hem! Jag mår inte helt hundra idag så tänkte faktiskt stänga ner datorn för dagen och mysa ner mig på soffan. Kollade förresten gamla bilder på Facebook och jag älskar verkligen Tard! Världens gulligaste katt! Ha en fin torsdagkväll så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 
 

Trött

Vaknade imorse på soffan och var först förvirrad över varför jag låg där. Slog mig att skägget snarkade så in i helvete när jag kom hem igår så för att få nån sömn kunde jag lika gärna parkera på soffan direkt!Hade en toppendag igår med min fina Cornelia. Lite shopping och sen öl på Söder. Blev ganska många öl och jag var inte hemma förrän vid 12-tiden. Fick även en grymt cool födelsedagspresent som jag tänkte bygga ihop och sen visa er. För er som inte redan har sett på instagram! @infradead86

Nu ska jag väcka min sambo. Han är sjuk stackarn men jag börjar bli hungrig så vill styra mat! Pizza eller kinamat lockar och sen blir det bakishäng på soffan resten av dagen!