Biverkningar

Pust! Över 11000 steg har det blivit idag till och från samt på jobbet. Känns i fötterna ska jag lova. Jag måste verkligen investera i ett par nya arbetsskor. Hade sån sinnessjuk ångest igår kväll inför jobbet men det gick faktiskt riktigt bra idag. Första gången jag jobbar ensam och jag försöker att inte kolla mobilen var 5e sekund. Jag har sån skräck för att de ska ringa från jobbet och skälla på mig för att jag gjort allt fel. Ologiskt och inte riktigt så det funkar.
 
#villfarelser
 
Annars då? På tal om rubriken så har jag idag haft sjuka biverkningar av min nya medicin. Jag har mått jätteilla, haft ont i magen och varit yr. Har liksom svartnat för ögonen vid flera tillfällen. Fick be sambon att komma och möta mig efter jobbet då jag kände mig ostadig, haha. Får se om det blir bättre annars får jag väl kontakta läkaren och justera dosen. Nog för att jag hade högt blodtryck men medicinen ska ju inte ge mig alldeles för lågt och göra mig svimfärdig istället.
 
Hur har er Söndag varit? Vilket underbart väder!

Kommentarer:

1 Miss Baby Peaches

skriven

URL: http://missbabypeaches.se/

Grymt väder idag! Jag har spenderat flera timmar ute och gått med pojkvän och hans barn. Superhärlig dag har vi haft! Synd att du varit tvungen att jobba!

Kommentera här: