Dagen

Vaknade vid 9:30 ungefär med lätt huvudvärk. Jag hade förväntat mig att vara tokbakis efter gårdagen med Peter men det blev inte så många öl. 3 tror jag. Vi var mest upptagna med att spela massa arkadspel! Planen var ju att gå till Anchor men dom hade nån spelning och det skulle kosta 200 spänn i inträde, så vi drog till RoQ istället. Hade jättetrevligt i alla fall och det var skönt att komma ut lite.
 
Vid halv 1-tiden knallade jag iväg till mitt nya jobb där jag skulle fotas för mitt nya SITHS-kort. (10/3 börjar jag gå intro och jag ser faktiskt fram emot det!) På mitt förra såg jag ut som en köttbulle och detta blev inte så mycket vackrare. Efter det gick jag till affären och handlade till min unch och efter jag käkat låg jag och glodde sista avsnitten av the Originals på Netflix. Somnade en sväng på soffan och det var så skönt. Har känt mig sjukt nere idag så det var skönt att sova bort lite ångest.
 
Här tänkte jag lägga upp en bild men det GÅR JU INTE. 
 
 
Nu ligger jag i sängen med laptopen i knät och glor igenom alla bilder som finns på min Dropbox. Vissa är 2-3 år gamla och jisses vad jag har förändrats. Både i utseende och annat. Fett kul! Ska väl roa mig med det tills skägget kommer hem från jobbet så jag kan tigga en puss innan jag lägger mig och lyssnar på nån pod tills jag somnar.

Kommentera här: