På jobbet

Efter en otroligt intensiv morgon så har jag äntligen satt ner arslet i fikarummet för min lunchrast. En banan och ett glas vatten, haha. Ska träffa Corre ikväll vid 18 och då ska vi äta middag så orkar inte massa mat nu till lunch. 

Trött i huvudet

Nu har jag suttit med vektorer, for-loopar, switch och felhantering i snart 7 timmar. Med en liten rast för lunch. Eller ja, lunch och lunch. Tryckte i mig en macka. Nu börjar min energi ta slut och jag tänkte stänga ner för dagen, ta mig en promenad, handla nått gott och sen bädda ner mig på soffan framför nån bra film. Favorit i repris från gårdagen liksom. Är gräsänka ikväll och imorgon börjar jag jobba klockan 7 så det blir inte många knop idag alltså. Var längesen jag var på jobbet så det ska bli riktigt kul faktiskt! Vad gör du i helgen?
 
 

Gårdagen

Jag hade verkligen så kul igår! Träffade massa roliga folk, hjälpte till att kränga merch och lyssnade på bra musik. Dock blev det mer öl än planerat så idag har jag varit lite sliten. Pluggade lite i förmiddags men sen kröp jag ner i soffan med ett täcke och kollade massa bra filmer. Såg bland annat Arrival och den var så fruktansvärt bra att jag typ blev ledsen när den var slut. Gillar ni lite sci-fi så måste ni se den!