Imagine

1. Om jag inte hette Renée skulle jag heta: Första valet av mamma var Villemo (från Sagan om Isfolket) och andravalet var Natalie. Dock gillade inte mormor nåt av de namnen så det blev Renée, hur man nu kan tycka att det är bättre. Jag hade istället gärna hetat Lovisa som är ett av mina mellannamn!

2. Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag byta med: Oj, svårt! Alla är typ snyggare än vad jag är. Megan Fox kanske? Eller Natalie Portman <3

3. Om jag kunde spela ett intstrument jättebra skulle det vara: Bas! Så jävla fränt.

4. Om jag bara fick lyssna på ett band/artist resten av livet skulle jag lyssna på: Motörhead, utan tvekan.

 

5. Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag skapa: Dom perfekta, bekväma, jeansen.

6. Om jag skulle få uppleva en dag en gång till skulle jag vilja uppleva: En av sommardagarna som liten när vi var nere i Halland hos farmor. Gärna en dag när jag och Kurt (farmors gubbe) gick runt bland korna i hagarna och körde hö på kvällen. Jag blir glad i magen bara av att tänka tillbaka på de somrarna!

7. Om jag fick ändra 3 saker med mitt utseende skulle jag: Näsan, mina hooded eyes och min vikt

8. Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: vara en grym jävla dataprogrammerare

9. Om jag hade en superkraft skulle jag: vilja kunna flytta saker med tanken. Fett praktiskt när man är bakis.

10. Om jag var tvungen att bo i en annan stad resten av mitt liv skulle jag bo: Göteborg.. eller Alicante

11. Om jag bara fick äta en och samma rätt resten av veckan skulle jag äta: Carbonara med zucchinipasta - så jävla gott!

12. Om livet tog slut på söndag skulle jag: Imorgon?! Jag skulle ringa jobbet nu och säga att de får klara sig utan mig imorgon. Sen skulle jag ta hyra en bil och ta med mig skägget och åka till Värmland. Samla min familj, äta pizza, dricka kall öl och gråta. Typ.

 Listan snodd hos Sandra

Kommentera här: