Myshelg och yoga

I fredags var jag mirakulöst frisk när jag vaknade. Var ändå hos läkaren men det var en ordentlig halsinfektion pga virus jag haft så ingen antibiotika. Glad för det för jag har verkligen haft en sjukt bra helg med finaste sällskapet och låg inte död som jag gjorde hela börja  av veckan. Idag väntade jobb igen och efteråt gick jag till Globen och köpte mig vitaminer på apoteket och nu har jag precis kört 30 minuter yoga. Livet känns helt okej för stunden måste jag säga!

Klappa skägg

 
Senaste 6 bilderna jag lagt upp på Instagram. Bästa är ju bilden när jag klappar Kirks (Crowbar) skägg. Då är man lycklig groda! Vad heter du på Instagram?
 
För övrigt känner jag mig sämre i halsen idag men lyckades få till en tid på vårdcentralen imorgon klockan 10. I need drugs! Och förmodligen ett sjukintyg att lämna till jobbet. Hoppas på att kunna jobba till veckan men som det känns nu är det långt borta. Jävla skit det här. Morr.

Halsfluss

I lördags kväll började jag känna av att det gjorde ont, riktigt ont, på vänster sida av halsen. Tänkte inte så mycket på det då jag rätt ofta har ont i halsen men det går över lika fort. Natten till söndagen var däremot riktigt jobbig. Frossade av feber och kunde inte svälja. Dessutom kändes det tungt att få luft och det var inte konstigt när jag med hjälp av en spegel lyckades kolla ner i halsen på söndagsmorgonen. Så svullet! Är så svullen att det till och med syns utanpå halsen.. som en padda ungefär. Och med massa var i halsmandlarna.. mysigt va? Har inte varit hos läkaren än, då de ändå är så restriktiva med antibiotika. Det är så klart bra att det inte skrivs ut antibiotika hejvilt, men blir det värre än så här måste nåt göras. Svullnar jag mer så blir det ordentligt jobbigt att få luft :D
 
Jag varvar te, ipren och strepsils som en tok. Skulle behöva massa glass men jag orkar inte handla. Så. Nu har jag nog gnällt färdigt!