Flyttkaos

Jag vaknade halv 6 imorse och kunde inte somna om. Vid 7 orkade jag inte ligga kvar i sängen längre så jag gick upp och kokade kaffe. När F gått till jobbet gjorde jag min beställning på IKEA och sen dess har jag packat det sista som ska med flyttlasset ikväll. Jag fattar fortfarande inte hur jag kan ha så mycket grejer. Slängt en miljon saker ju! Som sagt, ikväll hämtar vi flyttbilen och lastar alla lådor och kassar och åker sedan till IKEA för att hämta min beställning och sen lämnar vi av allt i nya lyan. Hoppas verkligen det slutat snöa tills dess och vägarna är okej. Imorgon när jag vaknat åker jag till mitt nya hem så jag sover här en natt till. Det är inte inflytt förrän imorgon men min hyresvärd var snäll och låter mig ställa in saker redan idag. Tänkte handla lite gott på butiken och kanske ta en tur på bolaget så jag har sällskap när jag ska bygga ihop mina möbler haha. På toppen av det är jag dyngförkyld och har sprängande huvudvärk, lite feber, ont i näsa, hals, öron.. ja nästan hela kroppen. YAY! Underbar tajming.. Nu har jag ätit frukost/lunch och ska ta en powernap. Ha en fin dag hörrni.
 
 

Det tar sig

Nu har jag precis packat ner mina kläder, jackor och skor. Två resväskor och två stora ikea-kassar. Har även slängt två stora påsar med kläder och jag är shockad över hur mycket jag faktiskt äger. Tycker inte det var längesen jag rensade garderoben! Nu är det "bara" badrummet kvar att plocka ihop och sen lite småsaker. Jag undrar hur i hela friden jag ska få plats med allt.. Ahwell. Det löser sig. 

Hänga gubben

Nu har det varit tomt här ett tag igen. Jag har liksom inget vettigt att skriva om. Jag jobbar, flyttpackar, fredagsölar med Corre och sover typ. Nästa torsdag är det dock dags för inflyttning och på söndag bär det av till IKEA för att köpas säng bland annat. Jag tänker som så att dagarna får gå lite som dom går nu men att jag försöker ta tag i mitt liv igen när jag har flyttat och installerat mig. Både med kost och motion och sånt där tråkigt. 


Kvällen på jobbet har varit ovanligt lugn. Ett tag stod vi både personal och några patienter i korridoren och körde hänga gubben på ena white board tavlan. Fett kul! Nu ska jag klämma i mig en kopp varm choklad och sen blir det nån podcast innan sova. Imorgon ringer klockan 5:45.