Bucket List för 2018

Jag skrev en bucketlist för flera månader sedan men den gällde mer för resten av mitt liv. Som vanligt så "glömde" jag bort den och har inte tittat på den en enda gång. Rätt dumt egentligen då jag skrivit ner punkter om saker som skulle göra mig mer glad och mitt liv mer spännande! Istället tänkte jag nu skriva en bucketlist för 2018. Det känns lite mer rimligt. Punkterna blev rätt tråkiga men hey, det här är sånt jag skulle må bra av och sen får folk tycka vad dom vill! Here we go!
 
  • Tatuera mig! Nu har jag väntat länge nog, igen. Mestadels på grund av pengabrist men även på grund av bristande fantasi. Nu har jag 3-4 idéer och i alla fall en av dessa blir verklighet i vår.
  • Åka utomlands. Fett sugen på Berlin igen, men även besöka nåt nytt ställe. Irland, Skottland eller nåt varmt ställe vore finemang.
  • Börja träna på gym. Denna punkt finns fan alltid med på alla mina "ta tag i mig själv-listor". Dock blir det aldrig av. Mestadels beror det på att jag får ångest av tanken att visa mig på gymmet, rädsla för att känna mig dum och så.. Men sen är det faktiskt en stor portion ren lathet också. Det är inte lätt att komma igång med träning när man är såpass tung och otränad som jag är.. Men jag längtar efter att känna mig stark och trivas i kläderna jag har! Och komma igång med yogan, på riktigt, igen. Bra för min kroniska värk och för psyket :)
  • Lägga mindre pengar på onödig skit och istället kanske börja ett ordentligt sparande. I dagsläget sparar jag bara 200 kr/månad och det är ju faktiskt, i princip, ingenting.
  • Äta mer hälsosamt, helst varje dag. Mer grönt och gott, mindre socker och annat dåligt. Är på god väg men har ofanligt svårt att hålla mig borta från godsaker.. Mer foodprep så man inte står där skithungring och bah "ÄSCH VI KÖPER PIZZA ISTÄLLET!!"
  • Göra fillers i läpparna och annat smått och gott, bland annat åtgärda mina ruskigt hängande ögonlock. Har inget synligt övre ögonlock alls i avslappnat läge och jag får fan ont i huvudet av att höja ögonbrynen 24/7!
  • Lära mig något nytt. Jag skulle vilja lära mig om exempelvis nordisk folktro, läkemagi, wicca eller nåt annat spännande. Eller vad som helst egentligen.
  • Byta yrke. Denna punkt är faktiskt på gång. Jag har sökt Programmering 2-kursen med start i Februari och tycker jag det fortfarande är lika kul som första kursen så söker jag programmeringsutbildning i höst. Annars blir det något annat yrke. Jag kan inte för min mentala hälsas skull jobba som sjuksköterska längre - även om jag är grym på mitt jobb.
  • Vara mer social. Jag är expert på att stanna hemma och ha ursäkter för att slippa gå ut och göra sånt jag egentligen skulle tyckt vara kul. Det har ju gjort att jag är rätt ensam.. Skärpning!
 

Kommentarer:

1 Abra:

skriven

Tips på att lära sig något nytt; följ Ted Talk på youtube! Så intressant och så inspirerande! Även kanske se mer dokumentärer! :)

Svar: Ja! Bra idé :) Tack!
Grodan

2 Ajli Müller

skriven

URL: http://ajlimuller.se/

jag nollar mitt konto varje månad, hehe, så jag hoppas att jag ska kunna spara ens 200 kr per månad ;D Bra jobbat!

Svar: Mitt sparande dras direkt och automatiskt efter lön så det är pengar jag inte hinner sakna. Hade jag inte haft det så hade det varit fett svårt att spara något alls 😂
Grodan

3 Amanda

skriven

URL: http://mandasdiary.devote.se

Låter som bra mål <3

Svar: Får hoppas jag lyckas med några punkter i alla fall ^^
Grodan

4 Jeanette

skriven

URL: http://www.jeanetteseflin.com/blog

Så spännande med en helt ny riktning i livet, lycka till :)

Svar: Tack så mycket :)
Grodan

Kommentera här: