Sjuk. Igen.

Jag hade en jättebra helg! Var mycket ute i skogen och promenerade och på lördagen var det öldags igen med mina brudar. Jag drog hem ganska tidigt dock pga trött så jag var inte så bakis i söndags vilket var awesome. Då kunde jag njuta utomhus av den fina vårvädret :) Igår däremot när klockan ringde för jobb mådde jag så dåligt. Nästan 39 i feber, ont i halsen, näsan, tandköttet, öronen.. Hosta och världens huvudvärk. Fick sjukanmäla mig och sen hade jag ju såklart ångest över det på toppen av att må som en överkörd säl. Mår fasen lika dåligt idag förutom att febern nästan är borta. Har i alla fall orkat duscha och koka kaffe. Sen har jag placerat ut lite myrdosor också - nu är jag trött på att ha svartmyror i sängen :')
 
 

Vargar och öl

 
Igår hade vi planeringsdag med jobbet och det var faktiskt en av de bästa dagarna på länge.Vi möttes i Slussen och tog båten över till Skansen. Mellan 8-17 åt vi god mat och fick höra om årets mål på kliniken och sen var det grupparbeten om hur vi på avdelningen kan hjälpa till och jobba för att uppnå dessa mål. Man var rätt mos i huvudet efteråt :) Efter lunchen var vi i alla fall schemalagda att gå promenad i 45 minuter och det var så mysigt. Vi i min grupp hamnade hos djuren. Solen sken och det var verkligen en så fin vårdag! Efter vi var klara på Skansen åkte vi in till Gamla Stan där vi drack öl och åt middag. Denna delen av dagen var ju frivillig men jag kände att det skulle vara kul att följa med vilket det också var! Jag har världens bästa kollegor och det var så kul att sitta där alla yrkeskategorier och bara ha det sjukt jävla roligt. Vid midnatt åkte jag hem och idag har jag lite huvudvärk och är lite seg. Håller på att tvätta och efter det ska jag gå till affären och bunkra lite gott inför helgen.

Födelsedag

Idag fyller jag 32 år. Helt sjukt! Även första födelsedagen på typ 4 år som jag sitter själv hemma. Känner mig typ misslyckad även om jag fått massa fina samtal och mess idag. På jobbet sjöng dom för mig så jag blev alldeles generad! Har ätit en bit kärleksmums men hade bara värmeljus hemma som jag blåste ut haha. Önskade mig en lättare period framöver. Nu ska jag och mitt halsont kolla på film!