Panik och promenad

Imorse vaknade jag av att jag hade massa svartmyror i sängen som kröp på mig. Jag är inte rädd för dom så men måste dom vara PÅ mig? Jag har googlat lite hur man får bort dom från hemmet men glömde köpa både salt och kanel när jag var på butiken. Har i alla fall torkat av massa ytor med diskmedelsvatten idag så får vi se om det gör nån skillnad.
 
Efter att ha blivit väckt av myrorna har jag roat mig med att städa och plocka undan lite saker här hemma. Jag har fortfarande inte packat upp helt men det är väl för att det inte känns som att jag ska stanna här än. Jag hade lite smått panik och fick fetångest då det bara känns så fel att bo ensam. Vet att det är separationsångest och mens-hormoner men ändå. Jag trodde jag höll på att bli tokig där ett tag.. Jag tog i alla fall en promenad till Ica med bra musik i lurarna och handlade lite smått och gott. Efter ca 1 år har jag äntligen fått tummen ur att köpa ett hänglås till skåpet på jobbet! Dessutom hämtade jag ut ett paket med lite schyssta (förhoppningsvis) grejer som ni ser nedan. Köpte även såna där exfolierande strumpor som jag är fett nyfiken på! Nu ska jag försöka att inte ha mer ångest idag. Önska mig lycka till!
 
 

</div

Kommentarer:

1 Jinx

skriven

URL: http://hurricanejinx.blogg.se/

Ahhh nej, jag hatar alla insekter så hade fått panik om jag vaknat av att myror klättrat på mig, Hahaha :( du måste säga till om strumporna är bra!!

Svar: Haha! stackare :)
Ja, ska testa dom i veckan nu tänkte jag :)
Grodan

Kommentera här: