2 favoriter

Häromdagen la jag en beställning på Bangerhead.se. Min favoritprimer är typ slut och dessutom behövde jag nytt torrschampoo som även ger lite textur på håret. Med nya frisyren blir håret enklare att styla som jag vill ha det då. Slängde även med en ny hudkräm som ska ge mycket fukt men även hjälpa till att matta ner huden lite. Allt kommer från Lumene förutom torrschampoot och det är verkligen en märke jag gillar. Nedan finns klickbara bilder på 2 favoritprodukter - inget spons eller adlinks eller så, jag vill bara rekommendera bra grejer!
 
Primern jag köpte är en jag använt länge nu. Har testat nån annan emellan men kommer alltid tillbaka till den här. Den hjälper till att matta ner huden OCH den blurrar stora porer väldigt bra. Så har du problem (som jag) med stora porer som foundation och annat gojs vill lägga sig i så rekommenderar jag att prova den här!
 
 
 
 
Denna CC Cream från Lumene är också en favorit hos mig! Jag använder den mer än vad jag använder mina riktiga foundations så som Kat Von D osv. Lättarbetad och ger mediumtäckning. Plus att det är SPF i den vilket var perfekt under sommaren, speciellt under Gefle Metal!
 
Jag har haft den i färgen Light tidigare men den har faktiskt varit lite för mörk för mig, blek som ett spöke som jag är, så jag blev så glad när den nu finns i Ultra Light!
 
(Tyvärr fick jag inte hem den som jag beställt igår utan fick en i färgen Tan(!!) men jag mailade och nu är en i rätt färg på väg hem till mig, plus en pincett som plåster på såret. Snabb service, bra jobbat Bangerhead!)