Vad göra?

Haft en lugn och skön söndag faktiskt fram tills nu ungefär. Låg kvar i sängen länge och kollade Youtube, sen blev det frukost och medans skägget spelade tv-spel låg jag under en filt på soffan och lyssnade på Creepypodden. Sen spelade jag lite tv-spel och gosade katt. Världens finaste kattflicka är på besök igen. Men nu slog ångesten till. Imorgon vill ena avdelningen ha svar om jag vill ha anställningen eller inte och jag vet faktiskt inte. Jag vill inte bli fast på en avdelning igen och få sämre och sämre mående tills jag är sjukskriven igen. Men samtidigt måste jag ju jobba och eftersom utbildningen inte startar som jag trodde så måste jag ha nåt annat att göra. Inte bara att få nåt annat jobb heller.. Allt kräver ju utbildning och framför allt erfarenhet. Världens i-landsproblem I know, men jag vill inte göra nån av avdelningarna besvikna. Egentligen vill jag fortsätta som timmis hos båda men det drabbar ju mig ekonomiskt. SUCK!

Kommentarer:

1 Sanna

skriven

URL: http://nouw.com/sannaisidorsson

Vad jobbigt att stå inför ett beslut man inte är riktigt säker på, men hoppas att du kommer rätt och att du mår bra i valet!
Ha en fin måndag!

Svar: Bestämde mig till slut men nu får vi väl se längre fram om huruvida det var rätt beslut eller inte :)Tack detsamma!
Grodan

Kommentera här: